beeldmerk-beautysalon_ellen-zwart

Mijn eigen beautysalon

Even voorstellen...

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Ellen Hobbelen en ben 28 jaar. In 2015 ben ik met de opleiding allround schoonheidsspecialiste gestart en deze heb ik in 2017 succes vol afgerond. Daarnaast heb ik in 2016 mijn certificaat gehaald voor wimperextensions. In 2017 heb ik me gecertificeerd voor wenkbrauwstyling en me uitgebreid naar een internationaal certificaat voor wimperextensions, waardoor ik nu verschillende technieken kan aanbieden.

Het heden en mijn toekomst!

Naast de schoonheids-, wimpers- en wenkbrauwbehandelingen kun je bij mij ook terecht voor het harsen van het lichaam en gezicht, lichaamsmassages en gellak. Na een aantal jaar wimpers te hebben gezet, mijn diploma heb gehaald, veel ervaring heb opgedaan in salons en me heb uitgebreid in verschillende behandelingen heb ik besloten om in februari 2018 mijn salon te openen in Schijndel. Ook in de toekomst wil ik mezelf gaan uitbreiden en blijven specialiseren in mijn vak.

Naast mijn eigen salon ben ik 2 halve dagen werkzaam als docent schoonheidsverzorging op het Internationaal opleiding Instituut-Thomas. Hierdoor breng ik mijn kennis over op toekomstige schoonheidsspecialistes en blijf ik zelf ook op de hoogte van nu en de toekomst.